Seriously Food

"Because we seriously love food"

Een plek waar de Belgische foodcultuur in de kijker wordt gezet. Drie food tailors die samen foodplannen uitwerken met de lekkerste restaurants, leukste food experiences en meest hippe bars op een rijtje en dat allemaal overgoten met een persoonlijk sausje!

Story image

De start?

“Wat ga jij vanavond koken?”, “Ik heb gisteren een fantastisch restaurant ontdekt!”, dagelijkse hot topics tijdens onze lunchpauzes. Al snel wisten we, hier moeten we meer mee doen. Charlotte is voortdurend op zoek naar nieuwe hotspots in haar eigen hometown Leuven, maar ook in hippe steden zoals Antwerpen of Gent.  Margaux haar lijstje met “Brusselse restaurants die ik nog moet bezoeken” blijft groeien. Nieuwe adresjes of foodconcepten uittesten is haar favoriete sport geworden. Ann heeft in haar drukke PR leventje al samengewerkt met heel wat Belgische chefs. En is altijd en overal op zoek naar authentieke food experiences.

Het Seriously Food-team
Het Seriously Food-team

Het concept?

Charlotte vertelt: “Als wij reizen, volgen we geen roadmaps, maar onze liefde voor food. We zijn altijd en overal op zoek naar de beste adresjes”. “Inderdaad”, vult Margaux aan, “maar we hebben ook gemerkt dat dit heel veel voorbereiding en tijd vraagt en dat het niet altijd eenvoudig is om toeristenvallen te vermijden.” Ann lacht en zegt: “Dan kan je vanaf nu beroep doen op Seriously Food. Als Food Tailors werken we een 100% persoonlijk Belgisch food plan uit voor bezoekers aan ons kleine landje. Want wij weten hoeveel fantastische culinaire plekjes het te bieden heeft!”

Laure Holemans maakte als allereerste gebruik van onze (heerlijke) service. Zij ging samen met haar moeder op culinaire ontdekking in Brugge:

"Ik heb al zoveel goeds gehoord over Brugge maar nooit de stap gezet om de stad ook echt eens te gaan herkennen. Van zodra ik kennis maakte met Seriously Food, wist ik dat het tijd was om er werk van te maken! Na een korte maar fijne intake call met Charlotte van het Seriously Food-team over waar we juist zouden verblijven, wat het doel was van onze trip, welk type food we het liefst eten (en welk niet), ..., kreeg ik na 3 dagen ons gepersonaliseerde plan. Het plan was erg straight forward en gaf ons meteen zin om te vertrekken." Haar mama voegt toe: "Wat ik erg fijn vond was het feit dat ze voor een aantal restaurants reservaties hadden gemaakt, eenmaal aangekomen in Brugge merkten we meteen op hoe druk het was en hoe moeilijk het zou zijn in een leuk restaurant te eten zonder een reservatie.".

 

Prijzen?

De prijs voor onze service start vanaf €150 maar hangt natuurlijk volledig af van de persoonlijke wensen van onze klanten.

Inclusief in de prijs?
-Een volledig gepersonaliseerd foodplan
-Reservaties in de voorgestelde restaurants
-Tips & Tricks voor must do's, evenementen, festivals  
-Een persoonlijke food tailor: wij zijn steeds beschikbaar voor vragen en hulp.

Meer info: www.seriouslyfood.be

 

Over Seriously Food

Seriously Food
Jean Monnetlaan 14
1200 Brussel